Usamos cookies para ofrecer nuestros servicios, optimizar la experiencia de uso de nuestra web y analizar los hábitos de navegación de nuestros usuarios con fines de mejora y personalización de nuestros contenidos y publicidad. Puede desactivar las cookies. Al seguir navegando sin hacerlo, autoriza el uso de las mismas. Más información sobre las cookies aquí

IT House, 2017

Topic:

Town house for a family in a urban plot where the main laws are to create facade in the hole perimeter of the street.

That gives us the L shape, where we have generated the layout based on to have the less corridors posible and the maximum open spaces.

Materiality: 

The walls are wide on the bottom and lighter on the top.We used stone on the ground floor walls and calc lime plaster on the first floors.

Inside we have a simple materiality based on concrete floors and plaster white on walls.

Morphology:

The morphology is generated by a typical Mallorquin structure that gives us inclinated roofs of 4.5m beams.

MAP

CONCEPT PLANTA-COB AXO PLANTES1 SA 0_TONINADAL_MUNARQ_MALLORCA_WEB

3_TONINADAL_MUNARQ_MALLORCA_WEB

2_TONINADAL_MUNARQ_MALLORCA_WEB

4_TONINADAL_MUNARQ_MALLORCA_WEB

7_TONINADAL_MUNARQ_MALLORCA_WEB

10_TONINADAL_MUNARQ_MALLORCA_WEB

13_TONINADAL_MUNARQ_MALLORCA

11_TONINADAL_MUNARQ_MALLORCA

14_TONINADAL_MUNARQ_MALLORCA

Location
Pla de na Tesa, Marratxí

Surface
240 m2

date
2017

Architects
Munarq arquitectes
(Pau Munar-Rafel Munar)

Foto

@munarq