Usamos cookies para ofrecer nuestros servicios, optimizar la experiencia de uso de nuestra web y analizar los hábitos de navegación de nuestros usuarios con fines de mejora y personalización de nuestros contenidos y publicidad. Puede desactivar las cookies. Al seguir navegando sin hacerlo, autoriza el uso de las mismas. Más información sobre las cookies aquí

Santa Ponça apartment, 2017

 

 

 

 

PLANTA-DUNJA_MUNARQ_WEB

AXODUNJA_MUNARQ_WEB

 

SECCION-DUNJA_MUNARQ_WEB

The project consist in a interior renovation of an 90sqm apartment in a 80’s neighbourghood in front of the sea.

The design concept is to create the space from the ceiling using a little vault to modify the spacial feel but also to hide the facilities, air conditioning, lighting, curtains…

Natural materials have been used in the finishes and lime calc in the walls and ceiling to create this vernacular atmosphere.

DUNJA1WEB

DUNJA2WEB

DUNJA5WEB

DUNJA6WEB

DUNJA7WEB

DUNJA10WEB

DUNJA14WEB

DUNJA8WEB

DUNJA9WEB

DUNJA12WEB

DUNJA13WEB

DUNJA15WEB
Santa Ponça, Calvià

Architects
Munarq arquitectes , Juri Asakura

Surface 97m2

Date
2016-2017

Pem: 45.996€

Photo:
@munarq