Usamos cookies para ofrecer nuestros servicios, optimizar la experiencia de uso de nuestra web y analizar los hábitos de navegación de nuestros usuarios con fines de mejora y personalización de nuestros contenidos y publicidad. Puede desactivar las cookies. Al seguir navegando sin hacerlo, autoriza el uso de las mismas. Más información sobre las cookies aquí

Weyler House, 2019

 

topic:

/ Occupy the corner / A village house in the corner and inner courtyard.
The project tries to adapt to the urban landscape that forms the main street of the town with irregular facades in shape and antiquity.
The “edges” always create dilatations and opportunities to occupy spaces.
Thus, it is attempted to give importance to these spaces in the form of a vacuum to create the entry into the balcony, two spaces in relation to the street.
The rest of the facade tries to close to the road in order to provide visual and acoustic privacy. In the interior we find the typical courtyard of the intertidal houses of the village.
Here is the life of the house…

FACANA-PP-WEB

LADO-WEB Model PB

FAÇANA-WEB

P1

 

SECCIO1 CANTO-WEB

LADO2-WEB

PATI2WEB

CUINA3WEB

ESCALA2WEB

NIT-WEB

Pla de na Tesa, Marratxí

Surface 220 m2

Date
2018-2019

Architects
Munarq arquitectes
Pau Munar-Rafel Munar

Photo:
@munarq.es